Whisky boeken


Er is een stand met een groot assortiment whisky boeken.
Voor al uw whiskyboeken kunt u bij ons terecht tijdens het festival.
kijk alvast op onze site www.whiskyboeken.nl
Wil je er zeker van zijn dat wij jou favoriete boek bij ons hebben of niet “mis willen grijpen” reserveer dan alvast jou keuze,
dan leggen wij het boek alvast voor je klaar.


Geef wel aan bij je bestelling afhalen festival den Haag bij het uitchecken


 ______________________________________________________________

Whisky Leren proeven: Eddie Ludlow € 19,95

Één van de meest verkochte Whiskyboeken in Nederland en België

Proef je weg naar whiskywijsheid, de beste manier om whisky te ontdekken is om het te drinken. Dit praktische handboek is bijzonder geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar whisky.  Het helpt je om je persoonlijke whiskyvoorkeuren te ontdekken en leidt naar een hele nieuwe wereld van whisky's.

Speciale proefrondes sturen je door het volle spectrum van de aroma’s en smaken die je in whisky tegenkomt - van de rokerige Islay variant tot de geurige Japanse eik. Kies een van de 20 beschreven proefrondes en vergelijk whisky’s gemaakt door ’s werelds beste producenten, waaronder iconische Schotse distilleerderijen maar ook hard aan de weg timmerende craft distillers.

Haal het beste uit je whisky, met tips van een insider over slim inkopen, het combineren van whisky met eten en het mixen van killer cocktails.

Whisky Leren Proeven staat bovendien boordevol heldere illustraties en foto’s. Het is een prachtig cadeau voor elke whiskyliefhebber, beginner of connaisseur.

https://www.whiskyboeken.nl/a-60461435/nieuw/whisky-leren-proeven-eddie-ludlow