Extra proeverijen (masterclasses) 2024

Een Masterclass, wat is dat ??

Hier wordt dieper ingegaan op het distillatie proces, de geheimen van de whisky in het algemeen en het bijzondere van een bepaalde whisky, één enkel vat of de regio waar deze whisky vandaan komt. Een masterclass wordt ook wel een Nosing and Tasting genoemd of in goed Nederlands een proeverij. Het is heel interessant om zo'n proeverij mee te maken, want dit gaat in een afzonderlijke ruimte met niet meer dan 20 tot maximaal 25 personen. Tijdens deze masterclasses krijgt u 4 tot 6 whisky's te proeven.

Op het schema staat wie de lezing van de Masterclass geeft, of Engels of Nederlands de voertaal is en welke whisky.’s er geproefd worden.

LET OP! Wij proberen zoveel mogelijk extra informatie over de masterclass vooraf te verstrekken. Dit zal niet meteen vanaf het begin zijn, maar controleer regelmatig het schema. Het wordt steeds aangevuld.

De masterclasses vinden dit jaar weer plaats in het Nutshuis, anders ten opzichte van vorig jaar! Er kunnen dus weer masterclasses worden geboekt buiten uw sessie om. U kunt ook masterclasses boeken zonder dat u een toegangsticket heeft! 

Momenteel worden de masterclasses stapsgewijs online gepubliceerd. Houdt de website in de gaten. Wij zullen u ook via de mail op de hoogte houden van de komende masterclasses. 


LET OP!! Wilt u een masterclass reserveren voor de VIP sessie, klik dan hier.

Op dit moment zijn er geen masterclasses te boeken