Extra proeverijen (masterclasses) 2021

Een Masterclass, wat is dat ??

Hier wordt dieper ingegaan op het distillatie proces, de geheimen van de whisky in het algemeen en het bijzondere van een bepaalde whisky, één enkel vat of de regio waar deze whisky vandaan komt. Een masterclass wordt ook wel een Nosing and Tasting genoemd of in goed Nederlands een proeverij. Het is heel interessant om zo'n proeverij mee te maken, want dit gaat in een afzonderlijke ruimte met niet meer dan 20 tot maximaal 50 personen. Tijdens deze masterclasses krijgt u 4 tot 6 whisky's te proeven.

Op het schema staat wie de lezing van de Masterclass geeft, of Engels of Nederlands de voertaal is en welke whisky.’s er geproefd worden.

LET OP! Wij proberen zoveel mogelijk extra informatie over de masterclass vooraf te verstrekken. Dit zal niet meteen vanaf het begin zijn, maar controleer regelmatig het schema. Het wordt steeds aangevuld.

Alle masterclasses worden gehouden in het Nutshuis. Het Nutshuis bevindt zich op 10 stappen afstand, tegenover de ingang van het festival. U kunt met uw e-ticket op het door u geboekte tijdstip naar de locatie van de masterclass. Is dit het Nuthuis, dan ontvangt u een polsband bij de uitgang van de kerk zodat u weer terug naar binnen kunt komen. Gaat u naar een masterclass voorafgaande aan het festival dan kunt u gewoon naar binnen met uw toegangskaart.

LET OP! Mocht u niet naar het festival gaan, maar wel een masterclass in het Nutshuis willen volgen dan is dit mogelijk, behalve op vrijdagmiddag tijdens de VIP sessie en de masterclasses in de Huygenskamer(HUY)

C = Commissarissenkamer
F = Foyer
H = Huygenskamer(in de kerk boven de slijterij)
L = Lounge
P = Pantry
S = Spreekkamer

Op dit moment zijn er geen masterclasses te boeken