International Whisky Festival Grote Kerk Den Haag 17 -19 november 2023   


TOREN BEKLIMING + TASTING - NIEUW
Nieuw dit jaar: beklim de 280-treden hoge Toren van de kerk, geniet van een goed verhaal, een prachtig uitzicht en eindig met een masterclass. Dit alles vóórdat uw sessie begint. Het is een waanzinnige toevoeging van je sessie-bezoek. Binnenkort te boeken via onze website onder het kopje: Masterclasses.

FESTIVALBOTTELING 2023
Dit jaar zijn er in ieder geval 2 nieuwe bottelingen. De 3de wordt (hoogstwaarschijnlijk) binnenkort bekend gemaakt. Deze zijn al te boeken op onze website. Let op: er is slecht een beperkt aantal beschikbaar, dus wees er op tijd bij. Kijk in het tabblad 'Botteling' voor meer informatie. 

GLAZEN

Bij binnenkomst van de 2023-editie krijgt u een bijpassend glas om in de kerk te proeven van alle verschillende whisky's. U mag het glas uiteraard houden voor de collectie!

MASTERCLASSES
De masterclasses staan weer online! wees snel want er is beperkte ruimte. 

TRAILS
De whiskytrail kunt u direct boeken voor 2023. Boek snel, want vol = vol.  

WHISKYTRAM
Er is een extra rit ingepland voor de tram, op zondag om 13.30. 

VIP-sessie
Voor de VIP sessie worden dit jaar 12 drams uitgereikt, in plaats van 20. Dit heeft alles te maken met de enorm stijgende prijzen. Excuus voor het ongemak. 

Tickets
Het is weer erg hard gegaan met de ticketverkoop. We zijn weer helemaal uitverkocht. Dat wordt weer genieten met zijn allen! Helaas kunnen we geen tickets meer los verkopen.


Met vriendelijke groet,

De organisatie International Whisky Festival Den Haag