Aanmelden nieuwsbrief

Extra proeverijen (masterclasses) 2018

De masterclasses worden in augustus/september bekend gemaakt.

Een Masterclass, wat is dat ??

Hier wordt dieper ingegaan op het distillatie proces, de geheimen van de whisky in het algemeen en het bijzondere van een bepaalde whisky, één enkel vat of de regio waar deze whisky vandaan komt. Een masterclass wordt ook wel een Nosing and Tasting genoemd of in goed Nederlands een proeverij. Het is heel interessant om zo'n proeverij mee te maken, want dit gaat in een afzonderlijke ruimte met niet meer dan 20 tot maximaal 50 personen. Tijdens deze masterclasses krijgt u 4 tot 6 whisky's te proeven.

Op het schema staat wie de lezing van de Masterclass geeft, of Engels of Nederlands de voertaal is en welke whisky.’s er geproefd worden.

LET OP! Wij proberen zoveel mogelijk extra informatie over de masterclass vooraf te verstrekken. Dit zal niet meteen vanaf het begin zijn, maar controleer regelmatig het schema. Het wordt steeds aangevuld.

Alle masterclasses worden gehouden in het Nutshuis. Het Nutshuis bevindt zich op 10 stappen afstand, tegenover de ingang van het festival. U dient zich eerst met uw bevestigings e-mail te melden bij de organisatiebalie waar u een instapkaart voor de masterclass ontvangt en een polsband zodat u weer terug naar de kerk kunt komen.

LET OP! Mocht u niet naar het festival gaan, maar wel een masterclass willen volgen dan is dit mogelijk, behalve op vrijdagmiddag! Graag even aangeven bij de opmerkingen op de reserveringspagina.

L = Lounge
F = Foyer
P = Pantry
C = Commissarissenkamer

Reserveren:


Klik hier voor de VIP masterclasses

Tijd Nr. In Importeur Door Taal Omschrijving Prijs Aantal