Lid van International Whisky Society

U dient uw kaart te bestellen voor zaterdag 10 november 2018.

Als lid van de International Whisky Society bent u altijd welkom op een van onderstaande sessies (ook als de sessie op vol staat, uitzondering hierop is de VIP sessie). U dient wel van te voren aan te geven wanneer u wilt komen en dat doet u hier onderaan de pagina. In tegenstelling tot voorgaande jaren kunt u niet meer aan de kassa uw toegangskaart afhalen zonder dat deze van te voren besteld is.

De toegangskaarten zijn voor leden van de society kosteloos.Uitzondering hierop is de VIP sessie op vrijdagmiddag, waar minder bezoekers toegelaten worden en er hierdoor meer tijd is om uitgebreid met de standhouders te praten en er ook meer bijzondere whisky's geproefd kunnen worden. U als lid betaalt voor deze VIP sessie 30 Euro en buiten uw 5 extra drams die u ontvangt op de stand van de society, ontvangt u ook nog 20 extra drams bij de ingang en kunt u deelnemen aan bijzondere masterclasses (die u wel van te voren, vanaf begin september, dient te reserveren en betalen). Deze zijn beschikbaar tegen een geringe vergoeding i.p.v. gratis, omdat hier de afgelopen jaren erg veel onvrede over was, als leden net te laat waren met bestellen.

U kunt na ingelogd te zijn uw kaart bestellen.(1 kaart per lidmaatschap) De kaart wordt pas verstuurd indien uw contributie is betaald en de administratie dit ook verwerkt heeft.

Indien u een vriend(in) mee wilt nemen en hiervoor kaarten wilt bestellen, kunt u dit doen nadat u op hieronder op verzenden heeft geklikt. U komt dan op de pagina terecht waar u de normale kaarten kunt bestellen.

U dient eerst in te loggen om hier een kaartje te kunnen bestellen