PRIVACYVERKLARING

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
International Whisky Festival kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van International Whisky Festival en/of omdat u deze zelf bij aanmelding als klant aan International Whisky Festival verstrekt.

International Whisky Festival kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres
- Uw leeftijd 

WAAROM iNTERNATIONAL WHISKY FESTIVAL GEGEVENS NODIG HEEFT
International Whisky Festival verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar noodzaak toe is en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen bereiken.

HOE LANG INTERNATIONAL WHISKY FESTIVAL GEGEVENS BEWAART
International Whisky Festival bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
Na het leveren van de door u bestelde en betaalde dienst/product worden uw gegevens gearchiveerd en niet meer gebruikt.

DELEN MET ANDEREN
International Whisky Festival verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van International Whisky Festival worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. International Whisky Festival gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
International Whisky Festival maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan International Whisky Festival te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. International Whisky Festival heeft hier geen invloed op. International Whisky Festival heeft Google geen toestemming gegeven om via International Whisky Festival verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Voor het inzien en corrigeren heeft u zelf de mogelijkheid door in te loggen op de site van het festival: www.whiskyfestival.nl.  U kunt een verzoek tot verwijdering sturen naar info@whiskyfestival.nl   International Whisky Festival zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
International Whisky Festival neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van International Whisky Festival maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door International Whisky Festival verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met International Whisky Festival op via info@whiskyfestival.nl  www.whiskyfestival.nl  is de website van International Whisky Festival. 

Zij is als volgt te bereiken:
Postadres: Ringdijk 15, 1424AW De Kwakel
Vestigingsadres: idem
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel:
E-mailadres:  info@whiskyfestival.nl