International Whisky Festival botteling 2018

Glenfarclas 2009 Vintage

In samenwerking met George Grant en de importeur in Nederland Van Wees, hebben we deze botteling gekozen.

Speciaal voor het International Whisky Festival in Den Haag zijn er twee van de beste sherryvaten geselecteerd en op vatsterkte gebotteld.

Het zijn vatnummer 1853, een first fill sherry hogshead, gedistilleerd en gevuld op 21 sep 2009 en vat nummer 2379, een re-fill sherry hogshead geditilleerd en gevuld op 19 oktober 2009.

De vaten zijn in samenwerking geselecteerd met het Glenfarclas team en “married” om de beste combinatie van aroma’s, smaak en afdronk te krijgen die zo kenmerkend is voor Glenfarclas.

Vanzelfsprekend is de whisky “naturel colour en “ non – chill “ filtered.  Het alcoholpercentage ligt op 57,6 % ABV.

Het precieze aantal flessen zal bekend zijn wanneer de flessen worden gebotteld. Verwachting is dat er  +/- 600 flessen zijn. In originele verpakking met vermelding op het label:

Speciallly selected and bottled for the International Whisky Festival Den Haag 2018

De speciale prijs voor deze botteling is € 59.00

 

LET OP!!! De bestelde flessen kunnen afgehaald worden op het festival zelf. Voor diegene die het festival niet kunnen bezoeken dit jaar, is thuis bezorging in Nederland en België ook mogelijk. Verzending na het festival en tegen een meerprijs van € 10 (van 1 t/m 6  flessen) Vul hieronder bij het vakje verzendkosten altijd 1 in. Mochten er nog vragen zijn dan per mail aan info@whiskyfestival.nl

  Aantal
Botteling 2018, Glenfarclas x € 59,-
Verzendkosten 10,--. Tot max. 6 flessen per zending, binnen Nederland en BelgiŽ. x € 10,-