Aanmelden nieuwsbrief

VIP sessie en de Whisky Awards 2017

Vrijdagmiddag 17 november 2017

Sinds het Whiskyfestival in 2008 heeft de organisatie deze VIP sessie ingelast. Dit is een succes gebleken, want al vroeg in het jaar hebben een groot aantal liefhebbers geboekt voor deze VIP sessie en was deze de afgelopen jaren als eerste volgeboekt.

Wat houdt deze VIP sessie in: er worden slechts 650 bezoekers toegelaten(op een normale sessie komen er rond de 1000 bezoekers), zodat in alle rust geproefd kan worden en de diverse standhouders alle tijd hebben om u uitleg te geven over whisky. De standhouders is gevraagd om tijdens deze sessie speciale whisky's te laten proeven en exclusieve bottelingen mee te brengen. U krijgt bij binnenkomst, behalve uw tastingglas en de festivalgids, ook al 20 drams(het festivalgeld) en tijdens de sessie worden er een aantal hapjes geserveerd. De drams van de VIP sessie zijn niet inwisselbaar voor euro's.

Tijdens de VIP sessie worden er 4 bijzondere masterclasses gehouden in 2 aparte ruimtes. Deze masterclasses kosten 5 Euro per persoon en hebben plaats voor totaal 140 personen.  Deze masterclasses dienen van te voren gereserveerd te worden en indien er nog plaats is tijdens het festival. Vanaf begin september kunt u deze masterclasses vinden in het menu links. 

Tijdens deze sessie worden ook de Whisky Awards 2017 uitgereikt.

 

WINNAARS DUTCH WHISKY AWARDS 2016

 

Beste blended Schots en niet Schots Hibiki 12 y.o.
Beste niet Schotse whisky   Yamazaki 12 y.o.
Beste single malt niet geturfd Glen Dronach 21 y.o.
Beste single malt geturfd Benriach 25 y.o.
Beste Distillery release Benriach 17 y.o.
Beste Independent Bottler Gordon & Macphail