Aanmelden nieuwsbrief

International Whisky Festival botteling 2017

Teeling Irish Whiskey Single Cask Port Wood

In samenwerking met de eigenaar Jack Teeling en de importeur Bresser & Timmer hebben we een vat gekozen. Deze Teeling is speciaal voor het International Whisky Festival in Den Haag 2017 op vatsterkte gebotteld, iets wat bij Teeling zeldzaam is. Op deze manier is er een zo natuurlijk mogelijke whiskey gecreëerd. De whiskey is gerijpt in een port vat vat. Deze whiskey is 10 jaar oud, de kleur en de smaak intens.

**De whiskey is licht terra kleurig ,de neus geraffineerd met aroma’s van fruit, honing en marsepijn. De smaak is complex, romig en met lichte houttonen en de afdronk is lang.

Het precieze aantal flessen en het exacte alcohol percentage zal bekend zijn wanneer de flessen worden gebotteld. Verwachting is dat er  +/- 600 flessen zijn en het alcoholpercentage tussen 50 - en 56 % ABV zal liggen. In originele verpakking met vermelding op het label:

Speciallly selected and bottled for the International Whisky Festival Den Haag 2017

NB De gegevens zichtbaar op de afbeelding zijn niet van deze botteling, maar zullen nagenoeg gelijk zijn.

De speciale prijs voor deze botteling is € 59.00

Teeling Whiskey On Top of the World

Teeling Whiskey, Ireland’s leading independent whiskey producer, collected the coveted awards for World’s Best Irish Single Grain and World’s Best Irish Single Malt at the highly prestigious World Whiskies Awards held  in London 2017 

LET OP!!! De bestelde flessen kunnen uitsluitend afgehaald worden op het festival zelf. Eventuele thuis bezorging kan dit jaar ook. Verzending na het festival en tegen een meerprijs van € 10 (van 1 t/m 6  flessen) Vul hieronder bij het vakje verzendkosten altijd altijd 1 in. Mochten er nog vragen zijn dan per mail aan info@whiskyfestival.nl

  Aantal
Botteling 2017, Teeling x € 59,-
Verzendkosten 10,--. Tot max. 6 flessen per zending. x € 10,-